Okos számlakezelés

Hatékony, több rendszerrel integrált szállítói számlakezelést támogató felhőszolgáltatás Önnek!

Automatizált megoldás

A bérek növekedés emellett egyre nehezebb új munkaerőt találni. Felhőszolgáltatásként és helyi rendszerként is elérhető megoldásunk segít Önnek kevesebb emberi munkával több feladatot elvégezni. Amennyiben több szállítói számlája van, akkor egyszerűbb lesz az iktatás, adatfelvitel, ellenőrzés, könyvelés, banki fizetés. Könyvelőknek, termék értékesítőknek, webshop üzemeltetőknek kifejezetten ajánljuk.

Nexsis automata számlakezelés

0-24 működés

Ez az automata rendszer, ami mindig a rendelkezésére áll. Nem lesz beteg, nem megy szabadságra, nem kell helyettesíteni.

Érdekel

NAV Integráció

Az Online számla nemcsak bejelentési kötelezettség, hanem lehetőség is a számlk elektronikus lekérdezésére! Használjuk ki ezt a jó lehetőséget!

Érdekel

Megnövelt hatékonyság

Kevesebb hibalehetőség, nincs kézi adatbevitel. Ezért gyorsabban és pontosabban lehet végezni a munkát, kevesebb adminisztrációval!

Érdekel

Flexibilis üzemeltetés

Lehetőség van felhőszolgáltatásként és helyi rendszerként is használni a rendszert. Személyreszabottan, az Önök igényei szerint!

Érdekel

Integráció a könyveléssel

A számlán lévő adatokat elektronikus úton lehet tovbábbítani a könyvelő rendszer felé, így nem lesz adathiba és kézi felvitel! Gyors és pontos megoldás!

Érdekel

Netbankár integráció

Számlák kifizetéséhez automata kötegelt állomány képezhető vagy PSD2 szabvány szerint beküldhető bármelyik banki rendszerbe emberi munka nélkül!

Érdekel

Ingyenes bemutató

Amennyiben szeretne többet megtudni a rendszerről, kérje ingyenes bemutatónkkat!

Akció! Most ingyenes folyamat átvilágítást és hatékonyság növelési tanácsokat is kaphat!

Ők már használják, élvezze ön is az automatizmus előnyeit!

Szeretnénk többet megtudni vállalkozásáról, hogy segíthessünk!

Kapcsolat